Dakó Gábor

Aranyhomok Gyorsétterem

1. Kérjük, mutasd be a munkásságod és pár sorban elevenítsd fel az eredményeid!

Munkásságom maga a beosztásaim: építőipari művezető, útkarbantartás irányító, áruszállító és terítő, tejipari laborasszisztens, vendéglátó tulajdonos, benzinkút kezelő és shop-eladó, göngyöleg sorkezelő, felszolgáló és nagyon sok más dolog az életben. Talán Armstrong még nem voltam a holdra szállásnál.

Az eredményeim, hogy mindenhol megpróbáltam megfelelni a feladatnak, kisebb-nagyobb sikerrel.

2. Mi az, ami inspirál a mindennapokban?

Meglátni a mindennapok szépségeit, hogy egészségesen és vidáman hajtsam végre a rám bízott dolgokat. Hiszen az élet csodaszép.

3. Ki a legnagyobb segítséged, akire bármikor számíthatsz?

A családom, a hitem, a Jóisten és saját magam.

4. A munkádat tekintve miben vagy a legjobb és miben szeretnél tovább fejlődni?

A vendéglátásban dolgozom, így a kommunikációban vagyok legjobb és mivel túléltem 15 évet benne, akár pszichológus is lehetnék már, és akkor többet is keresnék.

5. Hogyan élted meg a tavalyi évet? 

Ugyanúgy, mint mások, nehezen. Mindenkinek újdonság ez a vírushelyzet. Próbáltam pozitív gondolkodással és egészséggel megúszni a helyzetet.

6. Milyen újítást kellett bevezetned, hogy át tudd vészelni ezt az időszakot?

Mivel hogy pultos vagyok, amely a vírus miatt nem működőképes, át kellett vennem a futárszolgálat pozícióját. Én vagyok az R1-es kolléga. Eredj erre, eredj arra.

7. Mit tervezel 2021-re?

Mint minden évben, túlélni ezt a helyzetet, ha visszaállnak a dolgok az eredeti körforgásukba akkor egy nagyot bulizni és mindenkivel, hiánytalanul koccintani az év végén.

8. Mit üzensz a szakmabeli kollégáidnak?

Egészséget, kitartást. A hullámvasút egyszer fölfelé is menni fog, nem mehet mindig lefelé. És alapszabály: mindig öröm a vendég! Ha nem akkor, amikor jön, hanem akkor amikor megy… haza.